Партньори за решения за BMS и енергийна ефективност

Партньори

Партньори и доставчици на технологии за нашите проекти

Schneider Electric is a New Sistem partner

Schneider Electric

Schneider Electric е световен лидер в енергийния мениджмънт с присъствие в над 100 страни по света. New System е оторизиран LON системен интегратор на продуктите и системите на Schneider Electric.

schneider-electric.com

Official tridium partner

Tridium Niagara Framework

Tridium Niagara Framework® е световен лидер в сложните предизвикателства на сградната интеграция и свързаност между сградите.

New System е официален дистрибутор за българския пазар на решенията за сградна автоматизация, управление и контрол, предлагани от Niagara.

tridium.com

Siemens - New System partner

Siemens

Системата DESIGO™ на Siemens Building Technologies поддържа компоненти и системи като OPC, BACnet, LON, EIB, KNX, Modbus и M-bus.
New System е официален партньор на направлението Siemens Building Technologies в България и сертифициран “Solution Partner” на Siemens.

siemens.com/buildingtechnologies

Helvar

Първоначално компанията е създадена през 1921 г. от г-н Walter Grueling и г-н Bengt Nybom. Век по-късно Helvar Oy Ab вече е един от световните лидери в интелигентни решения за осветление и компоненти за LED осветителни тела, предоставяйки иновативни кабелни и безжични DALI решения. Тяхната мисия е да превърнат местата, в които прекарваме деня си, в по-светли пространства; пространства, които са функционално перфектни, интелигентни и проектирани за бъдещето. Helvar е със седалище във Финландия, с регионални офиси в Швеция и Обединеното кралство и работи в тясно сътрудничество с мрежа от експертни партньори в над 50 страни.

New System официален партньор на Helvar за България.

https://helvar.com/

KNX

KNX Association

Стандартът е базиран на над 20 години опит на пазара, вкключително на този на своите предшественици EIB, EHS и BatiBUS. Над 200 партньорски компании по света с дейност в различни области предлагат над 7000 KNX сертифицирани продуктови групи в своите каталози. Асоциацията KNX има партньорски споразумения с над 30 000 инсталаторски компании в 100 страни и с над 60 технически университета и 150 центъра за обучение.

New System е KNX партньор номер 11557 и 38852 KNX Association cvba.

knx.org

New Systems partnership with Schrack

Schrack Seconet AG

Schrack Seconet AG е австрийска компания, специализирана в производството на високотехнологични пожароизвестителни, болнични, комуникационни и системи за сигурност и е световен лидер в тези области.
Седалището на компанията е във Виена, като Schrack Seconet AG има представителства в още шест града и няколко сервизни центъра, за да осигури максимално високо качество на услугите си. New System е ексклузивен партньор на Schrack Seconet AG за България.

schrack-seconet.com

Elvaco

Хиляди компании по цял свят използват предлаганите от Elvaco продукти и услуги за енергиен мениджмънт. Възможностите, на хардуера и специализираните софтуери за събиране и обработване на данни от различен тип сгради (офисни, производства, търговски центрове и т.н.), позволяват извършването на анализи и предприемането на мерки за енергийна ефективност.

https://www.elvaco.se/sv

Изпълнени проекти

Arena Armeetz Project
Арена Армеец
София
National Library Project
Национална библиотека
София
Nurse call system in Tokuda Hospital
Болница Токуда
София
error: Copyright © New System. All rights reserved.