Умен дом с KNX

Автоматизация на дома (KNX)

Повече комфорт и сигурност с високо-технологичните решения за „умен дом“ на New System

Какво представлява системата за автоматизация на дома?

Системата за автоматизация на дома осигурява централизирано управление на всички инсталации в жилището. Контролират се осветление, охлаждане, отопление, аудио и мултимедийни системи, както и различни задвижвания за щори и врати. Така се повишава комфорта и безопасността и се намаляват енергийните разходи. Системата позволява също и управление на наличните функции през мобилно устройство. В сравнение с конвенционалното индивидуално управление, това единно решение осигурява много повече гъвкавост и комфорт.

 Умен дом с KNX решенията от Jung

Защо с KNX?

Какъвто и да е типът на сградата, KNX създава изцяло нови възможности за управление, които не са достъпни през традиционните инсталации. С KNX всички системи в умния дом са достъпни за управление през сензорен екран и едно приложение. От отопление и вентилация до дистанционно управление на всички домакински уреди – автоматизацията с KNX повишава комфорта, сигурността и икономиите на енергия. Увеличените възможности за управление, в съчетание с предпоставките за обновяване и разширяване на системата във всеки един момент, са сред най-големите предимства на KNX. В допълнение, системата е базирана на отворен протокол, което позволява интегрирането на компоненти на различни доставчици. Регистрирани са  500 производители на KNX продукти. Така клиентът не е ограничен до един доставчик.

Защо New System?

Имаме дългогодишен опит в изграждането на комплексни системи за сграден мениджмънт. Това ни позволява да предлагаме индивидуални, високо технологични решения, които да отговарят на нуждите и очакванията на нашите клиенти . Идеално адаптирани към начина на живот, системите за умен дом съчетават не само дистанционно управление от страна на клиента , но и най вече  автоматично от страна на системата. По този начин се повишават комфорта, удобството, сигурността и оптимизират консумацията и разходите за енергия.

Системи Умен дом от Ню Систем с продукти KNX на Scneider Electric

New System е сертифициран KNX партньор. Имаме установени партньорски взаимоотношения с компании като Siemens, Schneider Electric, ABB, Jung и Ekinex. Нашият опитен и мотивиран екип е преминал обучение и е сертифициран в KNX Certified Training Centre. Предлагаме пълна гама от решения от проектиране до изграждане и поддържане на KNX системи, реализирани от New System или от други компании.

error: Copyright © New System. All rights reserved.